Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@14:33:26 GMT

افزایش ۱.۵ برابری پاسگاه‌های محیط بانی لرستان

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۶۹۷۵

افزایش ۱.۵ برابری پاسگاه‌های محیط بانی لرستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: تعداد پاسگاه های محیط بانی این استان در دولت تدبیر و امید ۱.۵ برابر شده است.

مهرداد فتحی بیرانوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اکنون ۱۷ پاسگاه محیط بانی در لرستان فعال است و چهار پاسگاه نیز به زودی در استان بهره برداری می شود، اظهار داشت: قبل از دولت تدبیر و امید فقط هفت پاسگاه محیط بانی در این استان وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی احداث پاسگاه محیط بانی در دولت تدبیر و امید در این استان رکورد بی نظیری داشته است.

فتحی بیرانوند ادامه داد: اکنون چهار پاسگاه محیط بانی در نورآباد، سلسله، بیشه دالان و شول آباد در سطح استان در دست اقدام است که به زودی به ظرفیت حفاظت از تنوع زیستی استان افزوده می شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان تاکید کرد: ظرفیت احداث پاسگاه در دولت تدبیر و امید در سطح کشور بی نظیر است چرا که در این مدت ۱۴ پاسگاه در استان احداث شده است.

وی گفت: پاسگاه محیط بانی چهار شاخ نورآباد در ساختمانی ۲ طبقه با مساحتی حدود ۲۰۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال نیز به منظور حفاظت و حراست از حیات وحش منطقه و ارتقاء سطح حفاظتی احداث و به بهره برداری می رسد.

 به گفته وی مجموع زیربنای ۱۰ پاسگاه محیط بانی موجود در طول ۴۵ سال پیش از شروع به کار دولت تدبیر و امید ۷۹۰ متر مربع بوده که برخی از این مستحدثات نیز بصورت ساختمان های مستعمل واگذار شده برخی از نهاد های دولتی و برخی دیگر با کیفیت پائین و غیر استاندارد بنا شده است .

فتحی بیرانوند ادامه داد: اما از ابتدای دولت تدبیر و امید و در سال ۱۳۹۳ با تدوین یک برنامه عملیاتی جهت برطرف نمودن شکاف های حفاظتی در مناطق تحت مدیریت این اداره کل در سطح استان، احداث ۱۲ پاسگاه محیط بانی  در دستور کار قرار گرفت . 

وی افزود: طبق برنامه عملیاتی تدوین شده تاکنون ۷ پاسگاه محیط بانی به بهره برداری رسیده و ۲ پاسگاه محیط بانی در حال احداث و چهار پاسگاه محیط بانی در مرحله اخذ مجوزات و تهیه نقشه هستند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: مجموع زیربنای پاسگاه ها ۲ هزار و ۴۵۵ مترمربع می باشد که با قیاس نسبت به ۷۹۰ متر مربع مجموع زیربنای پاسگاه های موجود در طول ۴۵ سال قبل از دولت تدبیر و امید می توان رشد سه برابری در احداث ساختمان های حفاظتی در طول ۶ سال رامشاهده کرد.

وی با اشاره به عنایت دولت تدبیر و امید در حفظ و حراست محیط زیست استان ادامه داد: احداث ساختمان آزمایشگاه و مرکز ملی پایش استان با زیربنای یک هزار و ۴۵۰ متر مربع ، احداث مرکزآمادگی جسمانی محیط بانان با زیربنای ۱۵۰ متر مربع ، احداث سایت آبشخور حیات وحش با وسعت ۶ هزار متر مربع و به ثمر رساندن بسیاری از پروژه های آبرسانی ، برق رسانی و گاز رسانی به مراکز تحت مدیریت این اداره کل و تجهیز ادارات و پاسگاه های محیط بانی از دیگر اقدامات این دولت است.

وی افزود:‌ لرستان در قلب  زاگرس واقع شده و نقش مهمی در اکوسیستم این منطقه  دارد به نحوی که از مجموع ۶ میلیون هکتار جنگل‌های زاگرس ۱.۲ میلیون هکتار آن در این استان قرار دارد

لینک کوتاه: asriran.com/0036sk

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حیات وحش محیط بانی لرستان پاسگاه محیط بانی دولت تدبیر و امید محیط زیست متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»

امتداد - پوریا خاوری، مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۲۴۱ مجمع الکترونیک با سامانه «دیما» شاهد افزایش سه برابری تعداد برگزاری این مجامع در بازار سرمایه بودیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل ازروابط عمومی سپرده‌گذاری مرکزی، پوریا خاوری اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در مقایسه با سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر رشد را نشان می‌دهد.

حضور بیش از ۱۵ هزار سهامدار در مجامع الکترونیک

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت «کشت و صنعت پیاذر» با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت «معدنی و صنعتی چادر ملو» با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین، از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه «دیما» در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک در یک نگاه

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری های نوین، بدون محدودیت های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

مزایای سامانه دیما

بهره‌گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی‌گیری الکترونیکی، امکان حضور نهادهای نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفت و گو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه «دیما» به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است؛ سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • خلجی: بانی اصلی تورم ۶۰ درصدی مدعی تورم شده است
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد