Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@17:31:36 GMT

 علت گرد بودن درب چاه‌های فاضلاب چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۷۶۱۰

 علت گرد بودن درب چاه‌های فاضلاب چیست؟

خیلی از افراد هم وقتی با سوالات از این دست مواجه می‌شدند از خود می‌پرسیدند:‌ای بابا! من آمده ام اینجا که مشاور مدیریت شوم، آخر این چه سوالی است؟ حقیقت امر این است که مصاحبه کنندگان خیلی علاقه‌مند به شنیدن جوابی کاملا فنی نیستند بلکه بیشتر به دنبال این هستند که ببینند فرد مصاحبه شونده چگونه فکر می‌کند و چگونه یک مساله ناشناخته را تحلیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





خیلی وقت‌ها در حین کار فرد ممکن است با شرایطی نا آشنا مواجه شود: این تیپ سوال‌ها محکی به دست فرد مصاحبه کننده می‌دهد که ببیند فرد چه عکس العملی ممکن است در چنین شرایطی از خود نشان دهد.



با این مقدمه، فرض کنید اگر شما با یک چنین سوالی روبرو شدید، بهتر است از خود بپرسید "دایره بودن در سوراخ فاضلاب، چگونه کار فردی که روزانه با آن سر کار دارد را نسبت به حالتی که این در مربع است راحت‌تر می‌کند؟ " اگر به این قضیه فکر کنید، ممکن است ذهنتان به آنجا برود که اصلا فردی که با سوراخ فاضلاب کار می‌کند، در طول روز با این سوراخ چه می‌کند.



ایده‌هایی که ممکن است به ذهن برسد اینهاست: فرد ممکن است در سوراخ را بردارد، آن را حمل کند و به کناری بگذارد، بعد ممکن است کاری را داخل سوراخ انجام دهد، بعد بیرون بیاید، در را به محل سابقش حمل کند و آن را سر جایش بگذارد.



حال با این تفصیل ایده‌هایی که به ذهن می‌رسد برای اینکه در هر کدام از این مراحل گزینه دایره را ارجح کند به این قرار است.



۱- محیط دایره‌ای راحت‌تر می‌تواند از در سوراخ برداشته شود و فرد می‌تواند راحت آن را بچرخاند و به کناری بگذارد: برای سطح مربع چنین کاری اینقدر راحت نیست.



۲- در هنگام باز کردن درب یا موقعی که می‌خواهیم آن را سر جایش بگذریم، در دایره شکل نمی‌تواند به داخل سوراخ بیفتد، در حالی که این امکان برای یک سطح مربع امکان پذیر است اگر در در راستای قطر سوراخ مربع شکل وارد شود.



۳- پهنای بدن انسان کروی است و شاید این محیط دایره شکل گزینه‌ای طبیعی‌تر باشد.



۴- هنگامی که می‌خواهیم در دایروی را سر جایش بگذاریم لازم نیست مثل سطح مربع وقت بگذاریم تا هر گوشه دقیقا در قاب سوراخ قرار بگیرد – سطح دایروی را از هر جهت می‌توانیم هل داده و سر جایش بگذاریم، در کنار این گزینه‌ها شما همین طور می‌توانید به فرآیند ساخت یا ایجاد سوراخ فاضلاب هم فکر کنید.



۵- تولید محیط دایره شکل ممکن است برای ماشین تراش کار راحت تری باشد تا محیط دایره شکل.



۶- ایجاد یک سوراخ یا تونل فاضلاب به شکل دایره یا کروی خیلی راحت‌تر است تا حفاری به شکل مربع.



۷- محیط دایره شکل برای یک تونل یا سوراخ مقاوم‌ترین شکل در مقابل فشار زمین یا محیط اطراف است، بنابراین وقتی تونل یا سوراخ دایره شکل باشد، بدیهی است که در آن هم دایره شکل باشد.



منبع: mashrooh.com

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، علی اربابی در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها درباره آسفالت معابر شهر بجنورد اظهار کرد: روند حرکت و توسعه این اقدام در شهر بجنورد تا حدی افزایش یافته است.

وی گفت: در سال ۱۴۰۰ به مساحت ۷۰ هزار متر مربع، در سال ۱۴۰۱ به مساحت ۱۸۰ هزار متر مربع و در سال ۱۴۰۲ به مساحت ۲۳۱ هزار متر مربع از معابر شهر بجنورد آسفالت شدند.

نایب رئیس شورای شهر بجنورد اعلام کرد: در سال جاری نیز ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار متر مربع از معابر شهر بجنورد آسفالت خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در مجموع هنوز می‌بایست چهار میلیون متر مربع از معابر این شهر آسفالت شوند.

اربابی همچنین تصریح کرد: آسفالت معابر مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین این شهر نیز در برنامه اقدامات اجرایی شهرداری بجنورد قراردارد.

در عین حال، وی به کارخانه قدیمی تولید آسفالت شهرداری بجنورد نیز اشاره و بیان کرد: این کارخانه فرسوده است که موجب شده بر کیفیت تولید آسفالت این شهر اثرگذار باشد.

افزون بر این، نایب رئیس شورای شهر بجنورد با اشاره به میدان خرمشهر نیز اعلام کرد: به منظور روان سازی ترافیک در مسیر این میدان، مطالعات ایجاد تقاطع غیر هم‌سطح در این میدان آغاز شده است.

وی همچنین از برنامه در دستور کار شهرداری بجنورد در زمینه انجام بازگشایی پنج نقطه مهم و محوری این شهر به منظور روان سازی ترددها خبر داد و گفت: طی سال جاری، پنج نقطه واقع در مسیرهای ۳۲ متری شهدا، انتهای خیابان قیام جنوبی و در مسیر ۴۲ متری آیت الله موسوی بجنوردی بازگشایی خواهند شد.

اربابی در خاتمه به خریداری ۲۵ دستگاه اتوبوس و ۱۴ دستگاه ون برای شهر بجنورد در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر بجنورد نیز اشاره و اعلام کرد: تعدادی از دستگاه‌های خریداری شده به شهرداری بجنورد تحویل شده‌اند و هنوز تعدادی نیز تحویل نشده‌اند.

خبرنگار: سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228978 برچسب‌ها بجنورد ایسکانیوز

دیگر خبرها

  • تراکتور مغلوب اولین کاپیتانی چشمی شد!
  • از رایگان‌سواری چه می‌دانید؟ | با هیچهایک رایگان سفر کنید!
  • بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • چرا این «دوازده‌وجهی» باستان‌شناسان را حیرت‌زده کرده است؟ (+عکس)
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • رونالدو را راحت خریدیم چون عاشق رئال بود
  • لواندوفسکی: آقای گلی؟ اگر همه بازیکنان عملکرد خوبی داشته باشند، گلزنی برای من هم راحت‌تر می‌شود