Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مهندس کرمي گفت: راهبردهاي اصلي بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در زلزله اخير، پاکسازي و گندزدايي از محيط هاي آلوده با هدف پيشگيري از بروز بيماري هاي واگير و بيماري هاي منتقله از سطوح و آب بوده است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از وبدا، مهندس امير کرمي، مدير گروه سلامت محيط و حرفه اي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه، اظهار داشت: در زمينه دفع لاشه حيوانات تلف شده و ساير تهديدهاي زيست محيطي در مناطق زلزله زده با استفاده از نظرات کارشناسان گروه هاي مختلف به ويژه حشره شناسي پزشکي و مبارزه با ناقلين و به منظور پيشگيري از بيماري هاي منتقله و آلودگي زدايي از محيط هاي شهري و روستايي در مناطق زلزله زده، تا کنون بيش از 100 هزار متر مربع از سطوح در اين مناطق، مورد سمپاشي هدفمند و گندزدايي قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به بازرسي هاي ميداني بازرسان بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه از روز دوم وقوع زلزله در مناطق زلزله زده، گفت: پس از ارزيابي هاي انجام شده، تصميم گرفتيم که در مناطق زلزله زده اقدام به سمپاشي هدفمند در محل هاي اسکان مردم، سرويس هاي بهداشتي و استحمام، ترمينال و محل هاي دپوي غير بهداشتي زباله ها و پساب هاي شهري و روستايي نماييم.
مدير گروه سلامت محيط و حرفه اي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه يادآور شد: تا کنون حدود 100 کيلوگرم انواع سم شامل دلتامترين، لامبا، پرمترين و سم موش کش با کاربردهاي ضدمگس و حشرات، مبارزه عليه کنه و دفع موش استفاده شد و ويژگي اين سموم مصرف کم، تاثير زياد و دوستدار محيط زيست بودن، است.
مهندس کرمي اظهار داشت: با توجه به اعلام مسپولان جهاد کشاورزي و دامپزشکي استان کرمانشاه بيش از 6 هزار دام سبک و يک هزار مورد دام سنگين در زلزله غرب کشور تلف شدند و براي دفن لاشه هاي حيوانات و احشام تلف شده در کنار روستاها، احتمال تکثير موش وجود داشت که در اين زمينه مقدار زيادي سم موش کش استفاده شد.
وي با اشاره به تصويب مصوبه اي در جلسه ستاد مديريت بحران استان کرمانشاه در خصوص دفن بهداشتي لاشه حيوانات و احشام در مناطق زلزله زده، گفت: با همکاري سپاه پاسداران، بنياد مسکن و دهياري ها و با نظارت کارشناسان بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در کنار روستاها، ترانشه هاي دفن حيوانات، حفر و قبل از خاک پوشاني، لايه اي آهک به منظور پيشگيري از بيماري هاي ناقله بين انسان و دام بر روي لاشه ها ريخته مي شد.
مدير گروه سلامت محيط و حرفه اي معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه ضمن تاکيد بر نقش آموزش و اطلاع رساني به مردم در مناطق زلزله به منظور مقابله با بيماري هاي ناشي از محيط، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با همکاري مرکز صدا و سيماي کرمانشاه، بيش از 200 دقيقه برنامه تلويزيوني و 100 دقيقه برنامه راديويي با پيام هاي بهداشتي و پيشگيرانه توليد و پخش شد همچنين از هفته دوم پس از وقوع زلزله، آموزش چهره به چهره مردم آغاز و بيش از 80 هزار نفر تحت آموزش قرار گرفتند.
وي در پايان افزود: پيام ها و هشدارهاي بهداشتي در قالب بنر، استيکر و بروشور در بين مردم مناطق زلزله زده توزيع شده که اين آگاه سازي و اطلاع رساني مي تواند نقش مهمي در کنترل بيماري هاي مختلف داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان