Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-02@14:56:05 GMT

ساخت خانه‌های شناور سازگار با محیط زیست

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۷۶۲۶

ساخت خانه‌های شناور سازگار با محیط زیست

پژوهشگران موفق به ساخت خانه ای شناور شدند که برق تولیدی از طریق پنل‎های خورشیدی با مساحت ۶۰ متر مربع در بام آن تولید می‌شود.

پژوهشگران موفق به ساخت خانه ای شناور شدند که برق تولیدی از طریق پنل‎های خورشیدی با مساحت ۶۰ متر مربع در بام آن تولید می‌شود.

به گزارش انرژی امروز، با گرم شدن روز افزون دمای کره زمین و بالا آمدن سطح آب دریاها، شرایط زندگی ما نیز دستخوش تغییرات فراوانی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت «Ecoflolife»  یک شرکت انگلیسی است که خانه شناور به نام «Waternest 100» را به مرحله تولید رسانده و سال ها زمان صرف کرده تا خانه ای بسازد که مصرف انرژی پایینی داشته و با شرایط رو به تغییر این کره خاکی نیز همخوانی داشته باشد.

۹۸ درصد از ساختار این خانه از مواد برگشت پذیر استفاده شده است ضمن بیان این نکته که سقف آن به طور کامل از سلول های خورشیدی تشکیل شده است. این خانه که ۹۲ متر مربع مساحت دارد از چوب و آلومینیوم بازیافتی ساخته شده است. برق تولیدی از طریق پنل‎های خورشیدی با مساحت ۶۰ متر مربع در بام آن تولید می شود. پنل‎های خورشیدی از نوع مات «Amorphous»  هستند، که شکل آن با سقف منحنی شکل ساختمان نیز مطابقت دارد. توان کل این پنل‎ها ۴ کیلووات است. 

 علاوه بر این، یک سیستم تهویه کوچک با مصرف انرژی کم و هزینه پایین سرویس و نگهداری با سیستم کنترل درجه حرارت خودکار برای تنظیم هوا استفاده شده است. با استفاده از انرژی ذخیره شده خورشیدی در طول روز، نمای این خانه در شب روشنایی خیره کننده‎ای دارد «Waternest 100»  را می توان در امتداد رودخانه ها، دریاچه ها و مناطق دریایی با آب‎های آرام قرار داد.

احداث نیروگاه های خورشیدی کوچک منازل در کشورمان نیز در حال انجام است از آنجایی که بازار ایجادشده در کسب و کار حوزه انرژی های تجدیدپذیر در اثر اجرایی شدن این سیاست دولت، می تواند فضای بسیار مناسبی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در طراحی و احداث نیروگاه، ساخت تجهیزات و خدمات پس از فروش، ایجاد کند.

به منظور تشویق توسعه دانش فنی و طراحی بومی و حمایت از ساخت داخل، در سال ۹۵ کارگروهی متشکل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نیرو و معاونت علمی و فناوری جهت تدوین دستورالعمل ماده ۶  آیین نامه اجرایی ماده ۶۱ قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی تشکیل شد که بر اساس آن، نرخ پایه قیمت خرید تضمینی برق برای نیروگاه های غیردولتی برخوردار از دانش فنی، طراحی و ساخت داخل، می تواند حداکثر تا ۳۰ درصد افزایش یابد. این دستورالعمل سال گذشته توسط کارگروه تدوین و برای ابلاغ به وزارت نیرو ارسال گردیده و بزودی عملیاتی خواهد شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • (عکس) ساخت اسکله شناور در سواحل غزه
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی